Wijnen

onze wijnen zijn te koop

Winkel

Joie de Vivre! Hoe doe je dat? Boek een arrangement: ervaar en geniet!

Wil je alle kamers boeken met een groep? Met misschien zelfs ook de boutique appartementen? We bieden hiervoor altijd een arrangement aan. Informeer gerust naar onze mogelijkheden.

De feestdagen

Er valt natuurlijk altijd iets te vieren, en de slingers moet je vooral zelf ophangen, maar met de feestdagen verpakken we graag dit cadeau in een mooi passend Hemels jasje, uuuuh arrangement...

eten

Genieten van de franse keuken in Limbourgois! Een 3 of 4 gangen diner met begeleidende wijnen, of samen proeven en delen, of in het seizoen mosselen, kaasfondue of fruits de mer! Bienvenue...

slapen

Joie de Vivre, gewoon genieten van een arrangement wat al helemaal is samengesteld, zo is alles al geregeld en hoef je nergens meer over na te denken....hoe fijn is dat!

Wijnen

Wijnen, er is nog altijd zoveel te ontdekken en te leren! Het leuke is dat de Languedoc waar we onze wijnen uit importeren een grote speeltuin is van druivensoorten. Zo kun je ze op onze wijnavonden proeven en testen om uit te vogelen wat nu voor jou je favoriete wijn is... Maar ja dat kan altijd weer veranderen toch!