Parlons Français! seizoen 10!

!Jubileum! Seizoen 10! Où est passé le temps?…..

Wat begon als en aftastend gesprek over eventueel te starten lessen Frans, is geworden tot 5x per jaar een ontzettend gezellige avond met heerlijk eten en een lekker drankje, waarbij tussen 18.30 en 21.00 uur enkel Frans wordt gesproken. Ieder op zijn eigen niveau en dus toegankelijk voor een ieder die de Franse taal een warm hart toe draagt.

Als stukje Frankrijk in Limburg, ontkomen we er natuurijk niet aan om ons Frans een beetje op te vijzelen! Daarom organiseren we 5 unieke avonden “conversatie Frans” onder bezielende leiding van de enthousiaste bevoegd docente Patricia Linthorst.

Het was een spontaan idee, omdat we graag Frans praten en daarmee oefenen is natuurlijk fijn als je in het echte la douce France verkeert maar ja dat gaat helaas toch minder vaak dan we willen. Dus na lang denken kwam Patricia met dit lumineuze idee om het beste van ons in elkaar te laten smelten. Er moeten toch mensen zijn die ook net als ons beter willen leren spreken, en zich graag goed verstaanbaar willen maken ‘en vacances…’ Of op het werk of met Franse vrienden of misschien wel hun chérie of mon amour. Of gewoon omdat het leuk is! En wat is het leuk, we hebben echt elke keer zo veel lol en praten de hele avond vol. Gewoon, gesprekken van alle dag, die je ook elke dag in het Nederlands voert. Want dat is nou juist de bedoeling, kunnen praten met mensen over van alles en nog wat. De zogenaamde koetjes en kalfjes. Dat is dan iets van vache et ja dat noemen ze daar natuurlijk heel anders.

Franse conversatie in ontspannen sfeer tijdens een heerlijk 2-gangen diner in inspirerende omgeving. Vanaf dit jaar weer op de dinsdagavond, 4 x per seizoen is vanaf 18.00u inloop met een drankje. Om 18.30 gaan we aan tafel, ondertussen converseren en discussiëren we (vanaf binnenkomst) in het Frans. De avond duurt tot 21.00uur. De bijzondere avonden zijn toegankelijk voor Frans sprekers van elk niveau. Pas de problème als dat (nog) niet zo vlot gaat….daar zijn deze avonden voor. Je wordt ook op niveau ingedeeld.

De data zijn bekend:

dinsdag 7 november 2023
dinsdag 16 januari 2024
dinsdag 5 maart 2024
dinsdag 16 april 2024

per avond € 45,00 pp inclusief 2-gangen diner & 2 drankjes
mail voor meer info gerust! Bienvenue!