Parlons Français! seizoen 7!

Als stukje Frankrijk in Limburg, ontkomen we er natuurijk niet aan om ons Frans een beetje op te vijzelen! Daarom organiseren we 5 unieke avonden “conversatie Frans” onder bezielende leiding van de enthousiaste bevoegd docente Patricia Linthorst.

Het was een spontaan idee, omdat we graag Frans praten en daarmee oefenen is natuurlijk fijn als je in het echte la douce France verkeert maar ja dat gaat helaas toch minder vaak dan we willen. Dus na lang denken kwam Patricia met dit lumineuze idee om het beste van ons in elkaar te laten smelten. Er moeten toch mensen zijn die ook net als ons beter willen leren spreken, en zich graag goed verstaanbaar willen maken ‘en vacances…’ Of op het werk of met Franse vrienden of misschien wel hun chérie of mon amour. Of gewoon omdat het leuk is! En wat is het leuk, we hebben echt elke keer zo veel lol en praten de hele avond vol. Gewoon, gesprekken van alle dag, die je ook elke dag in het Nederlands voert. Want dat is nou juist de bedoeling, kunnen praten met mensen over van alles en nog wat. De zogenaamde koetjes en kalfjes. Dat is dan iets van vache et ja dat noemen ze daar natuurlijk heel anders.

Franse conversatie in ontspannen sfeer tijdens een heerlijk 2-gangen diner in inspirerende omgeving. Elke 2 maanden is vanaf 18.00u inloop met een drankje. Om 18.30 gaan we aan tafel, ondertussen converseren en discussiëren we (vanaf binnenkomst) in het Frans. De avond duurt tot 21.00uur. De bijzondere avonden zijn toegankelijk voor Frans sprekers van elk niveau. Pas de problème als dat (nog) niet zo vlot gaat….daar zijn deze avonden voor. Je wordt ook op niveau ingedeeld.

En we gaan dóór naar seizoen 7!
De data zijn bekend:

donderdag 7 oktober 2021
donderdag 25 november 2021
donderdag 27 januari 2022
donderdag 31 maart 2022
donderdag 2 juni 2022

per avond € 45,00 pp inclusief 2-gangen diner & 2 drankjes
mail voor meer info gerust! Bienvenue!