Wijnwinkel

Bezoek onze wijn winkel,

Hemelse Wijn

De wijnen zijn persoonlijk op de Domaines voor u geselecteerd, zo blijven wij ons assortiment wijnen voelen en proeven. Geniet, net als ons, ook van Hemelse Wijn en proef zelf dit stukje Frankrijk. Tevens maken wij soms een uitstapje naar andere wijnlanden waar we mooie ontdekkingen doen.

Openingstijden:
Vrijdag 09.00-18.00u & Zaterdag 09.00-16.00u
U kunt ook altijd bellen voor een afspraak op andere dagen of tijden.

We kennen al onze wijnen op persoonlijke smaakbeleving en wijn- en spijscombinatie! Wij geven u graag een persoonlijk advies voor uw diner!

Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid om de wijnen te proeven in ons wijnproeflokaal, zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Corbières, Limoux, Malepère, Minervois, Cabardès.Prosseco, Blanquette de Limoux, Port, grappa’s, Alcoholvrije wijnen,! Wit, rosé, rood, dessertwijn, bubbels.. & cadeauxszzz
Uiteraard vindt u bij ons ook diverse aan wijn gerelateerde accessoires, zoals mooie wijnglazen, kookboeken, keramiek, mooi glaswerk, blauwe hebbedingen, diverse wijnfleshangers voor een mooi cadeau, olijven, zeezout, seizoensaccessoires, uienkonfijt, etc.

Uiteraard verpakken wij onze wijnen voor u als geschenk, dit kan op diverse wijzen. Of een cadeaubon als flessenpost…

Ook zakelijke relatiegeschenken en kerstpakketten zijn mogelijk! Of geheel naar eigen wens met een persoonlijk tintje (voor de ondernemer: wat geheel past in uw bedrijf). Wij zijn graag bereid om u te adviseren in de mogelijkheden.

bezoek onze winkel