In ons restaurant kun je als hotelgast 7 dagen in de week eten. Voor onze regionale gast zijn we 5 dagen open. We koken graag met een Frans plattelands tintje en zeker ook met regionale producten. Puur koken van wat het seizoen te bieden heeft. Als dat geen gelukzalige belevenis wordt! Bij de gerechten adviseren we graag een bijpassende wijn om zo een perfecte Wijn&Spijs combinatie te maken. Of in de wijnbar ongedwongen genieten van een heerlijk glaasje wijn met wellicht een van onze hemelse borrelhapjes.
Openingstijden:
- Maandagavond alleen voor hotelgasten op reservering 18uur.
- Dinsdagavond alleen voor hotelgasten op reservering 18uur.
- Woensdag 11uur, Keuken 12uur-17uur Diner vanaf 18uur op reservering.
- Donderdag 11uur, Keuken 12uur-17uur Diner vanaf 18uur op reservering.
- Vrijdag 11uur, Keuken 12uur-21.30uur Wijn&Amuse én Borrelen&FormiTable (avond) op reservering.
- Zaterdag 11uur, Keuken 12uur-17uur Diner vanaf 18uur op reservering.
- Zondag 11uur, Keuken 12uur-17uur.
We werken zonder reserveringen overdag maar mocht je willen reserveren voor lunch dan is dat alleen tussen 12uur en 13uur mogelijk.
Carnavals week gesloten van vrijdag 28 februari t/m woensdag 5 maart!