Reserveer
uw tafel

In onze Bistrobar kun je 5 dagen in de week ook bij ons eten, laat je verrassen door onze koks die inspiratie halen uit Frankrijk!  We koken graag met een Frans plattelands tintje en zeker ook met regionale producten. Puur koken van wat het seizoen te bieden heeft. Als dat geen gelukzalige belevenis wordt!

Bij de gerechten adviseren we graag een bijpassende wijn om zo een perfecte Wijn&Spijs combinatie te maken.

Of in de wijnbar ongedwongen genieten van een heerlijk glaasje wijn met wellicht een van onze hemelse borrelhapjes.

Zelf zijn wij importeur van wijnen uit de Languedoc, een 40-tal soorten hebben wij persoonlijk voor u uitgezocht bij de Domaines. Alle wijnen worden ook per glas verschonken. Naast wijn kun je ook genieten van het Franse frisdrankje Elixia, biertjes uit de regio en andere warme en koude en alcoholische dranken biensûr!

Reserveer tijdig in ons restaurant om teleurstelling te voorkomen…!
Onze brigade staat voor je klaar op:

  • woensdag 17.00
  • donderdag 17.00
  • vrijdag 11.00
  • zaterdag 11.00
  • zondag 11.00
  • Op de avonden dat we gesloten zijn met het restaurant koken we indien gewenst én op voorhand besteld, als extra service, voor onze hotelgasten een plat du jour (€ 27,50pp) die we serveren tussen 18.00 en 19.00uur, of bij aankomst een plateau charcuterie, fromage & Pain (€ 35) voor op uw kamer.

Eet arrangementen

FormiTable

In Spanje heet het Tapas, in Nederland hapjes of borrelkaart, bij ons in Frans Limburg:
FormiTable!

te reserveren op:

woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 20.30u en 22.30u
vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00u en 17.00u

MidiMidi

MidiMidi,
onze franse High Tea

We starten met

  • glas bubbels
  • klein soepje
  • klein stukje quiche
  • stokbroodjes (vis, vlees, fromage)
  • zoete lekkernijen als afsluiter
  • en uiteraard café of Thée erbij!

prijs pp 25,00 te reserveren op:

  • vrijdag, zaterdag en zondag tussen twaalf en drie (12-15u)