In ons restaurant kun je 5 dagen in de week ook bij ons iets eten, laat je verrassen door onze koks die inspiratie halen uit Frankrijk! We koken graag met een Frans plattelands tintje en zeker ook met regionale producten. Puur koken van wat het seizoen te bieden heeft. Als dat geen gelukzalige belevenis wordt!
Bij de gerechten adviseren we graag een bijpassende wijn om zo een perfecte Wijn&Spijs combinatie te maken.
Of in de wijnbar ongedwongen genieten van een heerlijk glaasje wijn met wellicht een van onze hemelse borrelhapjes.
Zelf zijn wij importeur van wijnen uit de Languedoc, een 40-tal soorten hebben wij persoonlijk voor u uitgezocht bij de Domaines. Alle wijnen worden ook per glas verschonken. Naast wijn kun je ook genieten van het Franse frisdrankje Elixia, biertjes uit de regio en andere warme en koude en alcoholische dranken biensûr!
Onze brigade staat voor je klaar op:
- maandag alleen voor hotelgasten in overleg
- dinsdag alleen voor hotelgasten in overleg
- woensdag 12.00 lunch en diner
- donderdag 12.00 lunch en diner
- vrijdag 12.00 lunch, borrel en wijn & amuse
- zaterdag 12.00 lunch en diner
- zondag 12.00 onze keuken is open tot 19.00 lunch en borrel
VOOR ONS TERRAS WERKEN WE ZONDER RESERVERING!
Dit geldt ook voor LUNCH ÉN OP ZONDAG in het seizoen april t/m oktober.
We hebben in onze eetkamer plek voor een groep van max. 12p, onze locatie is helaas niet geschikt voor grotere gezelschappen in het seizoen april t/m december. Merci voor uw begrip.