In ons restaurant kun je 5 dagen in de week eten.  We koken graag met een Frans plattelands tintje en zeker ook met regionale producten. Puur koken van wat het seizoen te bieden heeft. Als dat geen gelukzalige belevenis wordt!

Bij de gerechten adviseren we graag een bijpassende wijn om zo een perfecte Wijn&Spijs combinatie te maken.

Of in de wijnbar ongedwongen genieten van een heerlijk glaasje wijn met wellicht een van onze hemelse borrelhapjes.

Zelf zijn wij importeur van wijnen uit de Languedoc, een 40-tal soorten hebben wij persoonlijk voor u uitgezocht bij de Domaines. Naast wijn kun je ook genieten van het Franse frisdrankje Elixia, biertjes uit de regio en andere warme en koude en alcoholische dranken biensûr!

Onze brigade staat voor je klaar op:

  • maandag alleen voor hotelgasten in overleg
  • dinsdag alleen voor hotelgasten in overleg
  • woensdag 12.00-15.00 lunch en diner vanaf 18.00
  • donderdag 12.00-15.00 lunch en diner vanaf 18.00
  • vrijdag 12.00 lunch, borrel en wijn & amuse
  • zaterdag 12.00-15.00 lunch en diner vanaf 18.00
  • zondag 12.00 onze keuken is open tot 19.00 lunch en borrel

IN DE AVOND WERKEN WIJ ENKEL OP RESERVERING.
We hebben in onze eetkamer plek voor een groep van max. 12p op woensdag en donderdag, onze locatie is helaas niet geschikt voor grotere gezelschappen. Merci voor uw begrip.

Eet arrangementen