Wijnimporteur – Wijnwinkel – Wijnbar

Wijnimporteur Hemelse Wijn werd opgestart in april 2004. Hemelse Wijn specialiseert zich in wijnen uit de Languedoc-Roussillon en selecteert voor u eerlijke kwaliteitswijnen voor een faire prijs.
Wij laten u genieten van wijnen tegen een prijs die zo weinig mogelijk afwijkt van de prijs die uzelf als particulier bij de wijnboer in Frankrijk zou betalen.

Onze Wijnwinkel Hemelse Wijn is geheel in Franse ambiance ingericht. Wij geven u graag een persoonlijk advies of Wijn & Spijs combinatie voor uw diner! Of u besteld onze Hemelse Wijnen in onze webshop en worden bij u thuisbezorgd.

In onze Wijnbar Gasterie Lieve Hemel kunt u puur genieten van een drankje en een hapje. Hier kunt u proeven van onze wijnen onder het genot van een kaasplankje & stokbrood of maak een keuze van ons krijtbord waarop gerechten staan met een Frans tintje…

Openingstijden:
Wijnwinkel: vrijdag 09.00u -20u & zaterdag 09.00-16.00u (of bel voor een afspraak op een woensdag of donderdag)

Wijnbar: woensdag én donderdag  vanaf 17.00u / vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11.00u
Wijnwebshop: 24/7 open!

wijnimporteur

Hemelse Wijn importeert wijnen direct van wijnboeren die we  persoonlijk kennen uit de Languedoc-Roussillon, Frankrijk. Wijngaarden genieten hier van een mediterraan en zee  klimaat. Gedreven vakmanschap, van druif tot een ... Lees meer

wijnbar

Authentiek Frans in deze bar à vins & bistro in een voormalige boerderij uit 1885. De BistroBar, wijnbar én restaurant, bieden een scala van Franse wijnen met als spécialiteit Languedoc!  Franse ... Lees meer

Wijnwinkel

Bezoek onze wijn winkel, Hemelse Wijn De wijnen zijn persoonlijk op de Domaines voor u geselecteerd, zo blijven wij ons assortiment wijnen voelen en proeven. Geniet, net als ons, ook ... Lees meer

Wijn arrangementen

HIGH WINE

Wijn en Bistobar Gasterie Lieve Hemel is dé perfecte spot voor jouw high wine moment. Soort ‘moment surprême’!   We schenken 4 halve glazen Hemelse Wijn geselecteerd door onze Hemelse barvrouw of barman du jour.

Daarbij serveren we een Bourgondische Plank als een picknick à Table.
Of een Méditerannée Plateau. Uiteraard geven we graag uitleg over onze wijnen.
Te reserveren op:
 • woensdag én donderdagavond vanaf 20.00u
 • vrijdag, zaterdag of zondag tussen 11.00u en 16.00u (tafels zijn beschikbaar tot dinertijd 18.00u)
 • High Wine met Bourgondische Plank  22,95 pp
 • High Wine met Méditerranée Plateau  27,95 pp
 • graag per mail reserveren!

Wijn&Amuse

Elke vrijdag wijnproefavond: ivm Corona IS ER VOORLOPIG HELAAS GEEN WIJN&AMUSE AVOND.


Wijn&Amuse, al onze wijnen worden ontkurkt, geserveerd met amuses! U kunt proeven en drinken van al onze wijnen en gedurende de avond komen er amuses langs. Genieten van een drankje en hemels mondvermakertje. Amuses zijn kleine verfijnde lekkernijen, kleurrijk en vers, waar smaak en eenvoud voorop staan. Ze hebben iets feestelijks, aantrekkelijks en gemoedelijkst.   € 50 pp inclusief:

 • We serveren hier een Bourgondische plank bij! zo hoef je niet meer eerst thuis te eten! (heb je een spaarkaart dan is de plank niet inbegrepen!)
 • Wijnproeverij
 • Amuses.
 • U wordt verwacht om 20.00 uur en de avond duurt tot 23.30 uur
 • Groepen max.  12 personen per reservering
 • Liever een Plateau méditerranée  dat kan voor een meerprijs van € 5 pp, min. 2p.Wijn drinken is in de eerste plaats genieten. Iedereen proeft wijn op zijn eigen manier. Onze persoonlijke zintuigen stellen vragen en de wijn antwoordt. Word nooit een etikettendrinker maar een wijnliefhebber.

Voor de niet drinker hebben we uiteraard ook alcoholvrije alternatieven. Bedrag blijft voor iedereen gelijk!!

E-book

Vul hier uw email-adres in om een e-book te ontvangen.

 • plekjes waar je anders nooit uit jezelf zou komen
 • je e-mailadres is veilig bij ons!
 • naast de download ontvang je onze maandelijks een fijne mail om het Franse vakantiegevoel vast te houden
 • uiteraard kun je je op elk gewenst moment uitschrijven

Ik ben een regionale gast van de winkel én Wijn&BistroBarIk ben een (aankomende) ‘slaapgast’