Henk gaat koken met Eva Posthuma de Boer!

Amsterdam, zondag 17 november, ik had gelezen dat Eva een Podcast uitzending ging opnemen in een boekhandel. Aangezien we de dag erna in Amsterdam moesten zijn voor onderhoud aan onze Citroën DS dacht ik, hé leuke combi! Dus even een overnachting geboekt en voilà on y va!

De podcast de Keukencast werd opgenomen, te beluisteren via o.a. Spotify, Apple en TuneIn, gasten waren o.a. haar uitgever. Dit luisteren ging gepaard met een drankje en hapje (van recepten uit haar nieuwste kookboek biensûr).
Na een heerlijk diner in Café Cliché naast de boekhandel, samen nog onder het genot van een heerlijk flesje rode wijn Eva’s keuken én keukenkast thuis bewonderd! Een prachtige verzameling brocante servies, tja helemaal in mijn straatje natuurlijk. Maar in deze keuken werd het plan van een bezoek aan Limburg gesmeed.
Eva had al eens over ons geschreven in het Parool, Sex of eten, was de titel…. en was toen al verliefd op mijn ovenschoteltje (pag.38 in kookboek de keukenkast) waar ze ook toen over schreef. Super leuk natuurlijk, want het is nog een recept van mijn pap, wat zou hij trots zijn geweest.

Dus 1 december is het zover. Eva Posthuma de Boer kookt samen met Henks keukenbrigade recepten uit haar nieuwe kookboek Eva’s Keukenkast. Kom genieten van haar recepten op zondag 1 december.

Lunch keuzes uit diverse gevarieerde gerechten. Diner keuze voor vis, vlees of vega! of een combi natuurlijk…

Het boek is verkrijgbaar in onze winkel en je kunt het deze dag laten signeren door Eva.

Reserveer nu voor een lunch of diner in onze Gasterie op ZONDAG 1 DECEMBER en maak deze unique  gelegenheid mee!

Kom en ontdek ook ons geheim van die dag…

  • diverse lunchgerechten
  • diner menu vega, vis of vlees
  • diner 3, 4 of 5 gangen
  • Unieke beleving nét voor de feestdagen…mis het niet!

   Ken je Eva niet (kan me bijna niet voorstellen hahaha) kijk dan nog even de uitzending terug:  aflevering 2 van #rooijakkersoverdevloer. Hier is ze te zien in haar keuken mét keukenkast! Met een “kookpotje” fijne mensen: @evaposthumadeboer, @franklammersofficial  en @krezipofficial #rtl4